Anadolu Basın Birliği Afyonkarahisar Şubesi öncülüğünde düzenlenen İl Başkanları Toplantıları’nın ikinci dönemi başladı. Farklı siyasi partilerin il başkanlarını aynı masa etrafında buluşturan toplantıya, “Siyasette rakibiz, Afyonkarahisar için ekibiz” mesajı damga vurdu.Anadolu Basın Birliği Afyonkarahisar Şubesi tarafından
“Söz konusu Afyonkarahisar ise gerisi teferruattır” sloganıyla düzenlenen İl Başkanları Toplantıları’nın 13’üncüsü gerçekleştirildi.Dernek binasında kahvaltı eşliğinde gerçekleştirilen buluşmada siyasi parti il başkanları, Afyonkarahisar’ın gündemini ve kentin sorunlarını masaya yatırdı.
Toplantıda siyasi görüş ayrılıklarına rağmen Afyonkarahisar’ın ortak payda olduğu vurgulandı.
“SİYASETTE RAKİBİZ, AFYONKARAHİSAR İÇİN EKİBİZ”
Toplantıya katılan il başkanları, kendilerini 13’üncü kez aynı masa etrafında buluşturan Anadolu Basın Birliği Afyonkarahisar Şubesi yönetimine teşekkür etti.
Kent meselelerinde ortak hareket edilmesinin önemine dikkat çeken il başkanları şu mesajı verdi:
“Söz konusu Afyonkarahisar ise gerisi teferruattır.Hepimiz elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız kentimizi daha ileriye taşımak için ortak hareket etmeliyiz. Her ne kadar siyasi kimliklerimiz farklı olsa da Afyonkarahisar için bir ekibiz.”SİYASİ FARKLILIKLAR BİR KENARA, AFYONKARAHİSAR ORTAK PAYDA
Toplantıda siyasi partilerin farklı görüşlere ve politikalara sahip olduğu belirtilirken, Afyonkarahisar’ın ortak meselelerinde iş birliği yapılmasının önemi üzerinde duruldu.İl başkanları, kentin sorunlarının ortak akılla ele alınması ve çözüm konusunda siyasi partilerin katkı sunması gerektiğini ifade etti.
SARLIK: “TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMASINI İSTİYORUZ”
Anadolu Basın Birliği Afyonkarahisar Şube Başkanı
Ahmet Sarlık, toplantıya katılan siyasi parti il başkanlarına teşekkür etti.Farklı siyasi görüşlerin temsilcilerini aynı masa etrafında buluşturan toplantıların önemine dikkat çeken Sarlık, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bu buluşmaların başka illere de örnek olmasını istediklerini söyledi.Sarlık, şehrin sorunlarının siyasi ayrım gözetmeksizin konuşulmasının ve çözüm önerilerinin ortak akılla değerlendirilmesinin önemine işaret ederek:
“Afyonkarahisar’ın diğer illere de örnek olmasını istiyoruz. Şehrimizin sorunlarını birlikte konuşmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz.”dedi.
İL BAŞKANLARI AYNI MASADA BULUŞTU
Toplantıya
AK Parti İl Başkanı Dr. Özgür Kavak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Yeni Parti İl Başkanı Hasan Karadeniz, Anahtar Parti İl Başkanı Üzeyir Aladağ, Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Süleyman Çağlar, Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, Zafer Partisi İl Başkanı Kemal Dere ve Büyük Türkiye Partisi İl Başkanı Fazıl Ay katıldı.
CHP İl Başkanı Sabri Sıtkı, DEVA Partisi İl Başkanı Alper Kocatürk ve Merkez Sağ Parti İl Başkanı Huriye Körlek’in ise il dışında bulunmaları nedeniyle toplantıya katılamadıkları belirtildi.İl Başkanları Toplantıları’nın yeni döneminde de Afyonkarahisar’ın gündemindeki konuların farklı siyasi partilerin temsilcileri tarafından aynı masa etrafında değerlendirilmesine devam edileceği ifade edildi.