Antalya’da Uyuşturucu ve Silah Kaçakçılığına Büyük Darbe
Antalya'nın Serik ilçesi'nde gerçekleştirilen geniş çaplı bir operasyon sonucu 13 şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyon, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sergilenen kararlı mücadelenin bir parçası olarak dikkat çekiyor.
Operasyon Ayrıntıları
Valilikten gelen bilgiler doğrultusunda, ekiplerin
15 ayrı adreste uyuşturucu ticareti ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik ağır bir baskın düzenlendiği bildirildi. Bu kapsamda, operasyonlarda önemli miktarda silah ve uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Ele Geçirilen Madde ve Malzemeler
Gerçekleştirilen baskınlarda şu materyaller bulundu:
- 15 tabanca
- 7 av tüfeği
- 481 fişek
- 25 şarjör
- 1,5 gram sentetik uyuşturucu
- 1 döner bıçağı
- 2 kasatura
- Tabanca parçaları
Yakalanan 13 şüpheli hakkında ise
adli süreç başlatıldığı bildirildi. Bu operasyon, bölgedeki güvenliği artırmayı ve uyuşturucu ile silah kaçakçılığını önleme amacını taşıyor.

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu ve silah kaçakçılığı operasyonunda 13 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda, 15 tabanca, 7 av tüfeği, 481 fişek, 25 şarjör, 1 buçuk gram sentetik uyuşturucu, 1 döner bıçağı, 2 kasatura ve tabanca parçaları ele geçirildi.