Beşiktaş-Göztepe Maçının Ardından
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe'ye 4-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk İçin Mücadele Sürecek
Hollandalı hoca, "Şampiyonluk zor ama ben hiçbir zaman pes etmem. Doğam bu. Devam edeceğiz, asla bırakmayacağız" diyerek, takımının mücadeleci ruhunu vurguladı.
Maç Değerlendirmesi
Van Bronckhorst, karşılaşmayı değerlendirirken, "Maça iyi başladık ama golleri yedikten sonra oyunun içine giremedik. Fırsatlar bulduk ama savunmasız kaldık ve kaybettik" ifadelerini kullandı.
İzin Konusundaki Eleştirilere Yanıt
Takımın sık izin yaptığına dair eleştiriler hakkında konuşan Van Bronckhorst, "9 yıldır hocalık yapıyorum, bu konuda yorum duymamıştım. İzin konusu, oyuncuları tazelemek içindir. Yenildiğimizde bu durum hatırlanıyor ama ben yönetim tarzımda bu kararlara önem veriyorum" dedi.
Kararların Zorluğu
Görev vermediği futbolcularla ilgili soruya ise, "Kararlarım bazen iyi bazen kötü sonuçlanıyor. Düşünmeden karar vermiyoruz, bu bazen takıma yardımcı oluyor bazen olmuyor" yanıtını verdi.
Sahadaki Performansın Önemi
Şampiyonluktan ziyade sahada gösterilen performansa önem verdiğini belirten Van Bronckhorst, "İyi başlamak gerekiyor. Her maçta performans sergilemek şart. Ben konuşmaktan ziyade, takımla sahada performans göstermek için buradayım" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile Göztepe, Tüpraş Stadı’nda karşılaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile Göztepe, Tüpraş Stadı’nda karşılaştı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.