Çankırı'da Tarihi Buluşma
Çankırı'da yaşanan ilginç bir olayda, ailevi nedenlerle ayrılan bir anne, 28 yıl sonra kızıyla bir araya geldi. Bu dokunaklı buluşma, anne Hatice Gazi ve kızı Ayşegül Korkmaz arasında duygusal anların yaşanmasına neden oldu.
Ailevi Sorunlar Nedeniyle Ayrılık
Anne Hatice Gazi, yaşadığı ailevi sorunlar sebebiyle doğumundan kısa bir süre sonra kızı Ayşegül'den ayrılmak zorunda kaldı. 28 yıldır evladının izini süren Gazi, Çankırı İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile irtibat kurarak kızıyla buluşmak için gerekli adımları attı.
Kızının İzine Ulaşma Mücadelesi
Anne Gazi, kızının nerede olduğuna dair bilgiler edinme umuduyla Çankırı İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne başvurdu. Bu süreç sonunda Sinop'ta yaşayan kızı Ayşegül Korkmaz'a ulaştı. Kızının kendisiyle iletişime geçilmesi üzerine Ayşegül, annesini görmek için Çankırı'ya geldi.
İlk Görüşmenin Heyecanı
İki tarafın da çok heyecanlı olduğu bu buluşma, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'nde gerçekleşti. Anne Hatice Gazi, gazetecilere yaptığı açıklamada hissettiklerini dile getirerek, "Televizyonda insanların kavuştuğunu görmek, beni de harekete geçirdi. Kızımın fotoğrafını bile görmemiştim, bu yüzden çok heyecanlıyım," dedi.
Ayşegül Korkmaz'ın Duyguları
Ayşegül Korkmaz ise, kendisinin babaanne ve halası tarafından büyütüldüğünü belirterek, "Bunca yıl sonra annemi görmek beni oldukça etkiledi. İlk gördüğümde yabancıya sarılıyormuşum gibi hissettim," ifadelerini kullandı. Korkmaz, annesini bulmasının ardından bundan sonrası için ne olacağına dair belirsizlik yaşadığını vurguladı.
Çankırı'da bir anne ailevi sebeplerden dolayı ayrıldığı kızıyla 28 yıl sonra buluştu. Anne Hatice Gazi (sağda), 28 yıldır görmediği kızı Ayşegül Korkmaz (solda) ile kavuşmasının ardından duygusal anlar yaşadı.

Çankırı'da bir anne ailevi sebeplerden dolayı ayrıldığı kızıyla 28 yıl sonra buluştu. Anne Hatice Gazi (sağda), 28 yıldır görmediği kızı Ayşegül Korkmaz (solda) ile kavuşmasının ardından duygusal anlar yaşadı.