Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'a Vurgu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,
Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen "Yeniden Daha Güçlü Anadolu" konut anahtar teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Birlik ve Dayanışma Mesajı
Erdoğan, "Önemli olan Hatay halkının birliği, beraberliği ve dayanışmasıdır. Cumhur İttifakı olarak sizlerin teveccühüne layık olmaya çalışacağız." dedi. Hatay'ın kültürel ve beşeri zenginliklerini ön plana çıkararak, bu şehirdeki hizmetlerin artık parmakla gösterileceğini ifade etti.
Seçim Sonuçlarına Değinme
Konuşmasında alandaki katılımı ve coşkuyu vurgulayan Erdoğan, "Maşallah bu coşkunuz, bu kararlılığınız son seçimlerde nereye gittiğinizi gösterdi ve son seçimlerden büyük bir zaferle çıkarak bugünlere geldik." dedi.
Hatay'ın Geçmişteki Zorlukları
Cumhurbaşkanı, Hatay'ın yerel yönetimler seçim sürecinde yaşadığı zorluklara atıfta bulunarak, "Hataylı kardeşlerimiz depremin yaralarını sarmaya çalışırken maalesef başkaları da kendi aralarında koltuk kapmaca oynuyordu." ifadelerini kullandı.
Teşekkür ve Taahhüt
Hatay halkına gönülden teşekkür eden Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın gerçek belediyecilik vizyonuna güvenen Hatay halkına gönülden teşekkür ediyorum." dedi. 31 Mart seçimleri sonrası hizmet yarışının başladığını ve her günü fırsat bileceklerini vurguladı. Erdoğan, "Biz de ayrımcılık, ötekileştirme olmaz. Bizde aslolan milletimizin takdiridir," diyerek, Hatay halkının kendilerine olan güvenini boşa çıkarmamak için söz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen "Yeniden Daha Güçlü Anadolu" 130 Bin Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Gülderen Mahallesi TOKİ Konutları'nda düzenlenen "Yeniden Daha Güçlü Anadolu" 130 Bin Konut Anahtar Teslimi, Kura Çekimi ve Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.