Diyarbakır’da Kaza: Anne Hayatını Kaybetti
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde meydana gelen üzücü bir kazada, bir çöp kamyonunun çarptığı 35 yaşındaki Anne Mizgin A. hayatını kaybetti, 5 yaşındaki oğlu M. A. ise ağır yaralandı.
Kaza Detayları
Kaza, Bağcılar Mahallesi Yenihal Caddesi’nde, anne ve oğlunun yolun karşısına geçmeye çalıştıkları esnada gerçekleşti. Henüz sürücüsü belirlenemeyen 07 AAC 841 plakalı belediyeye ait çöp kamyonu, Mizgin A. ve M. A.’ya çarptı.
Acil Müdahale
Olayın ardından çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, Anne Mizgin A.’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan M. A. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Soruşturma Başlatıldı
Kazanın ardından, çöp kamyonunun sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde çöp kamyonunun çarpması sonucu kadın hayatını kaybetti, çocuğu ise ağır yaralandı.