Eda Erdem’den Beymen ile Özel İşbirliği
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, Beymen ile önemli bir işbirliğine imza attı. Beymen Group, Eda Erdem'in bir yıl boyunca stil destekçisi olacağını duyurdu. Ayrıca, Erdem gelecekte gerçekleştirilecek özel projelerde de yer alacak.
Elif Çapçı: "Eda Erdem ile Yan Yanayız"
Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, bu anlaşma ile ilgili büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtirken, Eda Erdem'in başarıları ile toplumda bir ilham kaynağı olduğunu vurguladı.
Çapçı, "Kaptanımız Eda Erdem, sadece voleyboldaki başarılarıyla değil, aynı zamanda kararlılığı ve liderliğiyle de hepimizin gururu. Göz alıcı bir moda ve yaşam markası olarak Eda ile yan yana gelmek bizler için büyük bir mutluluk. Olimpiyatlara yaklaşırken, bu işbirliğini duyurmak ayrıca önem taşıyor. Kaptanımıza ve tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum," dedi. Bu işbirliği, Beymen'in olimpiyat dönüşünde gerçekleştireceği projelerle daha da ileri taşınacak.

Beymen, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem ile işbirliği gerçekleştirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Beymen, yapılan anlaşma kapsamında milli sporcu Erdem'in bir yıl boyunca stil destekçisi olacak. Ayrıca Erdem, Beymen ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında Beymen'in özel projelerinde yer alacak.