Afyonkarahisar, Kamu Spor Oyunları Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor.
10 erkek ve 8 kadın takımından toplam 200 sporcunun katıldığı organizasyonda, takımlar İzmir'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılabilmek için mücadele edecek.
Afyonkarahisar, önemli bir bölgesel spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapıyor. Kamu Spor Oyunları kapsamında düzenlenen Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları, 18 takımın katılımıyla başladı.6-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalarda, farklı takımlardan sporcular Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmak için sahaya çıkacak.
18 TAKIM, 200 SPORCU ŞAMPİYONLUK YOLUNDA!
Organizasyonda 10 erkek ve 8 kadın takımı olmak üzere toplam 18 takım mücadele ediyor.Yaklaşık 200 sporcunun katıldığı müsabakalar, beş gün boyunca voleybol heyecanını Afyonkarahisar'a taşıyacak.
Takımlar, grup karşılaşmalarında başarılı sonuçlar elde ederek bir üst aşamaya yükselmeyi hedefliyor.
HEDEF İZMİR'DEKİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI!
Ege Bölgesi Voleybol Grup Müsabakaları'nda başarılı olan takımlar, İzmir'de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde edecek.
Bu nedenle Afyonkarahisar'daki karşılaşmalar, takımlar açısından büyük önem taşıyor.
AFYONKARAHİSAR'DA 5 GÜNLÜK VOLEYBOL ŞÖLENİ
6 Kasım'da başlayan ve 10 Kasım'a kadar devam edecek organizasyon, kadın ve erkek takımlarının mücadelesine sahne olacak.
Afyonkarahisar'da düzenlenen müsabakaların sonunda başarılı takımlar belli olacak ve Türkiye Şampiyonası yolunda İzmir biletini alan ekipler netleşecek.