Karacadağ Kayak Merkezi'ne İlk Kar Düştü
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 45 kilometre mesafede bulunan, 1919 metre yüksekliğiyle dikkat çeken Karacadağ Kayak Merkezi, mevsimin ilk karını aldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tek kayak merkezi olarak bilinen bu eşsiz bölgenin zirvesi karla kaplandı.
Karla Kaplanan Zirve
Kar kalınlığı, yer yer 10 santimetreye ulaşırken, kayak tutkunları için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Ancak kar yağışı nedeniyle Karacadağ Kayak Merkezi'ne ulaşım sağlayan yollar kapandı. Bu durum, bölgedeki ziyaretçilerin zor anlar yaşamasına neden oldu.
Büyükşehir Belediyesi'nden Çalışma Başlatıldı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kapalı olan kara yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekip gönderdi. Çalışmaların hızlı bir şekilde yürütülmesi planlanırken, vatandaşların güvenliği için öncelikler göz önünde bulunduruluyor.
Kentteki Hava Durumu
Kar yağışının aksine, Şanlıurfa'nın şehir merkezinde aralıklarla yağmur etkisini sürdürüyor. Hava koşullarının değişikliği, yurttaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki 1919 rakımlı Karacadağ'a mevsimin ilk karı düştü.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki 1919 rakımlı Karacadağ'a mevsimin ilk karı düştü.