Belediyeden beklenen memur alımı ilanı yayınlandı. Uzun süredir beklenen memur alımı için KPSS şartı aranacak. Eğitim ve diğer özel şartlar haberimizin devamında yer alıyor.
Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması ve herhangi bir suç yükümlülüğü olmaması şartları aranacak.
KPSS 60 puan ile memur alımı yapılacak
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 25 Şubat 2025 tarihi itibarıyla memur alımı ilanı yayımladı. Belediyede istihdam edilmek üzere belediyeye memur alımı yapılacak.Kadın ve erkek olmak üzere 39 kişilik itfaiye eri memur alımı yapılacağı ilan edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilgili memur alımı için ön lisans mezunu olma şartı arıyor.İtfaiye eri memur alımı için üniversitelerin; sivil savunma ve itfaiyecilik, itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sicil savunma ön lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor. Adayların en az C sınıfı sürücü belgelerine sahip olması ve KPSS'den en az 60 puan alması da aranan diğer şartlardan.