Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği'nde (m-TOD) Bayrak Değişimi
Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği (m-TOD), yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç'un getirildiğini duyurdu.Yeni Hedefler ve Vizyon
Dernekten yapılan açıklamaya göre, m-TOD, 2016 yılında mobil iletişim alanında dijital dönüşüm hedefiyle kuruldu. 2024 Olağan Genel Kurulu'nda, Koç, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy'dan başkanlık görevini devraldı.Koç'un Açıklamaları
Yeni başkan Koç, yaptığı açıklamada telekomünikasyon teknolojilerinin dijital çağın geleceğini şekillendirmeye devam ettiğini belirtti ve derneğin misyonunu şöyle ifade etti:"İletişim teknolojilerindeki ihtiyaçları eksiksiz bir şekilde karşılıyoruz."Türkiye'nin bu alandaki öncü aktörleri olarak küresel dijital dönüşüm sürecinde önemli bir sorumluluk taşıdıklarının altını çizen Koç, şunları söyledi:
"Dernek olarak hedefimiz, teknoloji ekosistemindeki işbirliğini büyüterek, sektörümüzün tüm bileşenleri arasındaki ilişkileri daha güçlü bir konuma taşımak. m-TOD başkanlığını üstlenmekten mutluluk duyuyorum. Sayın Engin Aksoy'a da geçmiş dönemdeki kıymetli çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum."
m-TOD'un Hedefleri
Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone tarafından her yıl dönüşümlü olarak başkanlık görevinin üstlenildiği m-TOD, Türkiye'yi mobil iletişim teknolojilerinde öncü ve lider konuma ulaştırmak, sürdürülebilir projelerle dijital dönüşüm ve bilgi toplumu hedeflerine katkı sağlamak amacıyla 2016'dan beri önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.
Mobil Telekomünikasyon Operatörler Derneğinde (m-TOD) yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç (ortada) üstlenecek. 








