Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde Deprem
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, sarsıntı saat 20.20'de kaydedildi. Depremin derinliği 9.75 kilometre olarak belirlendi.
Valilerden Geçmiş Olsun Mesajları
Deprem, Malatya'nın yanı sıra Adıyaman’da da hissedildi. Olay sonrası bazı vatandaşların evlerinden dışarı çıktıkları gözlemlendi. Malatya Valisi Seddar Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm Malatyalılara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Şu anda kendilerine ulaşan olumsuz bir durum yok. Saha taramaları devam ediyor," dedi.
Yavuz, sosyal medya hesabından ise, "İlimiz Doğanşehir merkezli meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremde ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im bütün afetlerden milletimizi korusun," ifadelerini kullandı.
Adıyaman Valisi'nin Açıklamaları
Adıyaman Valisi Osman Varol ise, Doğanşehir merkezli depremin Adıyaman merkezi ve ilçelerinde de hissedildiğini belirtti. Varol, "Şu an için kentimizde herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. İlgili birimlere gelen herhangi bir ihbar yok. Ekiplerimiz saha taramasını gerçekleştiriyor. Şu anda çok şükür herhangi bir olumsuzluk yok. Tüm Adıyaman ve Malatya'ya geçmiş olsun diliyorum," şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Açıklama
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya üzerinden depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun diledi. Er, "Olası olumsuz durumların yaşanmaması en büyük temennimizdir. Tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz," dedi.
Malatya Doğanşehir merkezli deprem Adıyaman merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokaklara çıktı.

Malatya Doğanşehir merkezli deprem Adıyaman merkezi ve ilçelerinde de hissedildi. Paniğe kapılan bazı vatandaşlar sokaklara çıktı.