• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Asayiş
  • Teknoloji
  • Biyografi
  • SOSYAL MEDYA Eğitim Genel Kültür Sanat Magazin Manşetler Özel Haber Sponsorlar Yazarlar
  • Ara
SON DAKİKA:
14:26
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Milletvekili Taytak, "İhanet şebekesi Cumhur İttifakını bozamayacak"
Siyaset
27 Haziran 2021 - 20:34

Milletvekili Taytak, "İhanet şebekesi Cumhur İttifakını bozamayacak"

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çobanlar ilçe başkanlığının yeni hizmet binasının açılışında konuşan MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Allah Cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Genel Başkanımızdan razı olsun. Eğer bir ve beraber olmamış olsalardı. Bu ihanet şebekesi bugün bu ülkeyi kan revan içerisine çevirecekti” dedi.

Siyaset
27 Haziran 2021 - 20:34
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Milletvekili Taytak, “İhanet şebekesi Cumhur İttifakını bozamayacak”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çobanlar ilçe başkanlığının yeni hizmet binasının açılışında konuşan MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Allah Cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Genel Başkanımızdan razı olsun. Eğer bir ve beraber olmamış olsalardı. Bu ihanet şebekesi bugün bu ülkeyi kan revan içerisine çevirecekti” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Çobanlar İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışı için haftasonu ilimize geldi. Açılışa MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, İlçelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal, MHP’li Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Zeki Ertürk, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve çok sayıda partili katıldı. Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından yeni binanın açılışı gerçekleşti.

 

“Çobanlara yakışan hizmet binası olmuş”

Milliyetçi Hareket Partisine yakışır bir şekilde yeni bir bina da hizmet vereceklerini söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Çobanlar İlçe Başkanı Mehmet Uysal ve yönetimine teşekkür etti. Taytak, “Bugün çok önemli bir günde Çobanlar’a yakışan bir ilçe binasının açılışına katılmak için buradayız. Bizlerde bugün burada bu binayı Çobanlıların hizmetine açmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Çobanlar İlçe Başkanımız Mehmet Uysal’a ve yönetimi bu güzel binayı partimizin hizmetine kazandırmıştır. İnşallah yakın bir zamanda Ülkü Ocakları binamızı da hizmete açacaklar. İlçe başkanımıza ve ekibine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İhanet şebekesinin hedefi ittifakı bozmak”

Cumhur İttifakının önemine de vurgu yapan Milletvekili Taytak, ihanet şebekesinin Cumhur İttifakını bozmaya çalıştığını belirtti. Taytak, “Allah Cumhurbaşkanımızdan ve Sayın Genel Başkanımızdan razı olsun. Eğer bir ve beraber olmamış olsalardı. Bu ihanet şebekesi bugün bu ülke de kan revan içerisinde birbirimize düşman bile olurduk. Tabi düşman bitmiyor. Bu seferde ‘MHP, niye AK Partiye destek veriyor’ diye söylemlerde bulundular. Acaba İttifakı bozabilir miyiz diye yetmedi, ‘AK Parti’yi Devlet Bahçeli Yönetiyor’ dediler. Yani ihanet durmadı arkadaşlar. Ama biz aklı başında insanlarız. Onlar ne derse desinler. Bu ülkenin geleceği için, birliği ve beraberliği için Sayın Genel Başkanımız dedi ki ‘Bizim 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır’ dedi. Allah hayırlı uğurlu etsin arkadaşlar” diye konuştu.

 

“Partililerimize en iyi hizmeti sunacağız”

Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Çobanlar ilçe teşkilatımızın yeni binası partimize hayırlı ve uğurlu olsun. Çobanlar İlçe Başkanımız Mehmet Uysal’a ve yönetimine yeni binamız için

partim adına teşekkür ediyorum. Binamızda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. İlçe de bulunan partililerimize en iyi hizmeti sunacağız. Çobanlar Belediye Başkanımız Ali Altuntaş’ın da bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“Biz Cumhur İttifakına bağlı bir belediye başkanıyız”

Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altuntaş, “Biz Cumhur İttifakına tabi ve bağlı bir belediye başkanıyız. Gerek AK Partili ilçe teşkilatı gerekse Milliyetçi Hareket Partisi Çobanlar İlçe Teşkilatı her zaman birlik ve beraberlik içerisindedir. Genel merkezlerimizin aldığı tüm kararları bizde kendi ilçemizde yerine getiriyoruz” dedi. Milletvekili Taytak’ta ev sahipliğinden dolayı Başkan Altuntaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bu haber 481 defa okunmuştur.
İlginizi Çekebilir
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
BAŞKAN KAVAK’IN ANKARA’DA İLK DURAĞI BAKAN GÖKTAŞ OLDU
BAŞKAN KAVAK’IN ANKARA’DA İLK DURAĞI BAKAN GÖKTAŞ OLDU
ÇOBANLAR’DA AK GENÇLİKTEN GÖVDE GÖSTERİSİ
ÇOBANLAR’DA AK GENÇLİKTEN GÖVDE GÖSTERİSİ
Anahtar Parti’den Ekonomi Çıkışı: Üzeyir Aladağ “Pembe Tablo Çöktü
Anahtar Parti’den Ekonomi Çıkışı: Üzeyir Aladağ “Pembe Tablo Çöktü"
Son Haberler
Müstehcen Yayın Suçundan Aranıyordu: Afyonkarahisar’da Yakalandı
Müstehcen Yayın Suçundan Aranıyordu: Afyonkarahisar’da Yakalandı
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik...
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Afyonkarahisar’da Kaçakçılara Geçit Yok: Araçtan 700 Paket Kaçak Sigara Çıktı!
Afyonkarahisar’da Kaçakçılara Geçit Yok: Araçtan 700 Paket Kaçak...
Afyonkarahisar Polisinden Dolandırıcılara Büyük Darbe: 2 Milyonluk Vurgunun Şüphelileri Yakalandı!
Afyonkarahisar Polisinden Dolandırıcılara Büyük Darbe: 2 Milyonluk...
Köksal: "Çiftçi kaderine terk edildi"
Köksal: "Çiftçi kaderine terk edildi"

Ana Sayfa
Güncel
Ekonomi
Dünya
Spor
Siyaset
Sağlık
Asayiş
Teknoloji
Biyografi
SOSYAL MEDYA
Eğitim
Genel
Kültür Sanat
Magazin
Manşetler
Özel Haber
Sponsorlar
Yazarlar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Güncel
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Teknoloji
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin/afyonyerelbasin.com

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. www.afyonyerelbasin.com test yazısı

Yazılım: Tumeva Bilişim

afyon haber - afyon güncel haber - afyon gündem haber
sohbet