• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Spor
  • Siyaset
  • Sağlık
  • Asayiş
  • Teknoloji
  • Biyografi
  • SOSYAL MEDYA Eğitim Genel Kültür Sanat Magazin Manşetler Özel Haber Sponsorlar Yazarlar
  • Ara
SON DAKİKA:
14:26
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Genel
  3. SEZEN VE YURDUNUSEVEN'DEN KAYIHAN'A TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Genel
19 Temmuz 2020 - 21:05

SEZEN VE YURDUNUSEVEN'DEN KAYIHAN'A TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve milletvekili İbrahim Yurdunuseven İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan beldesinde taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Genel
19 Temmuz 2020 - 21:05
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
SEZEN VE YURDUNUSEVEN’DEN KAYIHAN’A TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve milletvekili İbrahim Yurdunuseven İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan beldesinde taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.


Ziyarette geçtiğimiz hafta oğlu trafik kazasında yaralanan Ali Özdemir isimli vatandaş “Dünyada hiçbir devlet sizin yaptığınızı yapamıyor. Allah razı olsun” dedi. Yurdunuseven ise “Dünyanın en iyi sağlık sistemi Türkiye’de” dedi. Sezen de konuşmasında “Türkiye pandemi sürecinde başarılı bir kriz yönetimi sergilemiştir” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve milletvekili İbrahim Yurdunuseven, geçtiğimiz haftalarda İhsaniye ilçesine bağlı Kayıhan beldesinde çeşitli nedenlerden dolayı hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşların ailelerine taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Sezen ve Yurdunuseven’e AK Parti İlçe Başkanı Tecelli Könül, Kayıhan Belde Başkanı Ali Özdemir ve İGM İhsaniye üyeleri, Nurettin Demir, İrfan Seçen ve partililer eşlik etti.

 

“1984 yılına gözümün kontrolü için 5 bilezik harcadım”

 

Afyonkarahisar çevre yolunda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavisi devam eden Hıdır Şah Özdemir’in babası Ali Özdemir sağlık sisteminde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yurdunuseven ve Sezen’e teşekkür etti. Özdemir, “1984 yılında göz kontrolünü yaptırırken eşimin beş tane beşi birlik gitti ben öyle muayene oldum geldim. Benim gelinim Ankara’da TOBB hastanesinde ameliyat oldu geldi. İnternetten randevu alıyor, muayenesini ameliyatını oluyor geliyor. Nerede bu mutluluk? Dünya devleti vallahi sizin yaptığınız yaparsa Allah beni kabre kabul etmesin. Dünya devletleri yapamaz sizin yaptığınızı. Sağlıktan ötesi var mı?” dedi.

 

“İnşallah ağır yaralı kardeşimiz de sağlığına kavuşur”

 

Burada konuşan Sezen, “Türkiye’de sağlık sistemi çökmüşken yeni bir sistemle şaha kalktı. İnşallah bu vesileyle ağır yaralı olan kardeşim de tedavisi olumlu yanıt verir ve ümit ediyoruz hayata tutunur. Türkiye pandemi sürecinde başarılı bir kriz yönetimi sergilemiştir. Bunu da sağlık sisteminin sağlam temeller üzerinde oturması ile başarmıştır. Avrupa küresel salgınla mücadelede herkesçe malum olan çok kötü sınavlar verdi. Sadece Avrupa değil ABD de benzer bir tablo var. Biz AK Parti olarak halkımıza ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile bakıyoruz. Yaralı kardeşimize acil şifalar diler, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

 

“Dünyanın en iyi sağlık sistemi Türkiye’de”

 

Yurdunuseven ise konuşmasında, “Ali amcamızın geçmişe yönelik hatırlatmalarını hepimiz bire bir yaşadık. Bugün ise karşımızda dünyanın en iyi sağlık sisteminin tablosu var. Çünkü sağlık göstergelerinin iyileşmiştir. Bunu da uluslararası kuruluşlar tescillemiştir. Türkiye olarak çocuk ölüm hızını en yüksek seviyede düşüren en başarılı ülke olma özelliğini taşıyoruz. Bu konuda dünyada nüfus büyüklüğü açısından ilk sıradayız. Sağlık sistemlerinin çöktüğü bir dönemde, Türkiye olarak dünyaya örnek bir başarı sergiliyoruz. Bugün pandemi sürecinde ülkemiz Dünya Sağlık Örgütü’nün önerdiği algoritmaları değil, kendi geliştirdiğimiz yöntemlerle başarı sağladık. Bu başarı hikayesi de meyvelerini inşallah salgın ortadan kalktığında verecektir. Bu vesileyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı kardeşimize de acil şifalar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

Şahin ve Könül’e ziyaret

 

Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin’i de ziyaret eden heyet taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Heyet son olarak AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Tecelli Könül’ü ve teşkilat üyelerini de ziyaret etti.

 

Kayıhan’da bir haftada çok sayıda vaka yaşandı

 

Afyonkarahisar çevre yolunda trafik kazası geçiren Hıdır Şah Özdemir ağır yaralanmış, aynı beldede yaşayan Ahmet Lafçı’nın 8 yaşındaki oğlu Berkay Lafçı ve Murat Dede’nin çocuğu 7 yaşındaki Veli Batuhan Lafçı boğularak hayatlarını kaybetmişti. Aynı hafta beldede yaşayan Battal Karabulut’un oğlu 12 yaşındaki Ahmet Karabulut da traktörden düşerek hayatını kaybetmişti.

Bu haber 11766 defa okunmuştur.
İlginizi Çekebilir
30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni Coşkuyla gerçekleştirildi
30 Ağustos Zafer Bayramı Kabul Töreni Coşkuyla gerçekleştirildi
BES’ten Yeni Adli Yıl Mesajı
BES’ten Yeni Adli Yıl Mesajı
Veysel Gök’ten Vali Aktaş’a Yerli ve Milli Ürün Teşekkürü: “Bu Duruş Tüm Kurumlara Örnek Olmalı”
Veysel Gök’ten Vali Aktaş’a Yerli ve Milli Ürün Teşekkürü: “Bu Duruş Tüm Kurumlara Örnek Olmalı”
Isparta’da 30 Ağustos’a Yakışan Gece: Zaferin 104. Yılı Cumhuriyet Resepsiyonu ile Taçlandı
Isparta’da 30 Ağustos’a Yakışan Gece: Zaferin 104. Yılı Cumhuriyet Resepsiyonu ile Taçlandı
Son Haberler
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı
AK Parti’de Emirdağ Buluşması: Özgür Kavak’tan Birlik ve Beraberlik...
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Bolvadin Siyasetinin Tanınan İsmi Süleyman Toker Hastaneye Kaldırıldı
Afyonkarahisar’da Kaçakçılara Geçit Yok: Araçtan 700 Paket Kaçak Sigara Çıktı!
Afyonkarahisar’da Kaçakçılara Geçit Yok: Araçtan 700 Paket Kaçak...
Afyonkarahisar Polisinden Dolandırıcılara Büyük Darbe: 2 Milyonluk Vurgunun Şüphelileri Yakalandı!
Afyonkarahisar Polisinden Dolandırıcılara Büyük Darbe: 2 Milyonluk...
BAŞKAN KAVAK’IN ANKARA’DA İLK DURAĞI BAKAN GÖKTAŞ OLDU
BAŞKAN KAVAK’IN ANKARA’DA İLK DURAĞI BAKAN GÖKTAŞ OLDU
Katı Atık Aktarma İstasyonu açıldı
Katı Atık Aktarma İstasyonu açıldı

Ana Sayfa
Güncel
Ekonomi
Dünya
Spor
Siyaset
Sağlık
Asayiş
Teknoloji
Biyografi
SOSYAL MEDYA
Eğitim
Genel
Kültür Sanat
Magazin
Manşetler
Özel Haber
Sponsorlar
Yazarlar
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Güncel
  • Kültür Sanat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Teknoloji
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin/afyonyerelbasin.com

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. www.afyonyerelbasin.com test yazısı

Yazılım: Tumeva Bilişim

afyon haber - afyon güncel haber - afyon gündem haber
sohbet