Trabzonspor'dan Amatör Kulüplere Malzeme Desteği
Trabzonspor Kulübü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi iş birliğiyle, şehirdeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.
Yardım Töreni Kadir Özcan Tesisleri'nde Gerçekleşti
Kadir Özcan Tesisleri'nde düzenlenen törene Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, genel sekreter Kemal Ertürk ve çeşitli yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ayrıca bölgede önemli görevlere sahip olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Kanca, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt da törende bulundu.
Asbaşkan Kafkas'tan Önemli Açıklamalar
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, ASKF'nın düzenlediği organizasyonlarda yer almanın kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Kafkas, "Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan'ın sıklıkla vurguladığı gibi, 'ASKF ile bir araya geldiğimizde amatörlerimiz için gerekenleri hızlıca yapmalıyız.' Biz de bu sözü yerine getirmeye çalışıyoruz," dedi.
Amatör Kulüplere Destek Sürecek Kafkas, amatör kulüplerin sorunlarını gidermek için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi. "Bugün gerçekleştirdiğimiz malzeme yardımı, kulüplerimize bir nebze nefes aldıracaktır. Tüm amatör kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum," ifadelerini kullandı. Törenin sonunda Trabzonspor tarafından hazırlanan malzemeler, amatör kulüplerin temsilcilerine teslim edildi.

Trabzonspor Kulübü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi iş birliği ile kentteki amatör kulüplere malzeme yardımı yapıldı.

Trabzonspor Kulübü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şubesi iş birliği ile kentteki amatör kulüplere malzeme yardımı yapıldı.