Tunceli Belediye Başkan Vekili Olarak Vali Tekbıyıkoğlu Atandı
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından Tunceli Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. Vali Tekbıyıkoğlu, göreve başlamadan önce belediye binasına gelerek, hazırlıklarını tamamladı.
Görevden Uzaklaştırılmalar ve Yeni Atamalar
Önceki Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak, "PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan mahkum edilerek 6 yıl 3 ay hapis cezası almış ve bu nedenle görevden uzaklaştırılmıştı. Bu gelişmelerin ardından Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu,
belediye başkan vekili görevini devraldı.
Gece Saatlerinde Göreve Başlangıç
Vali Tekbıyıkoğlu, makam aracıyla gece saatlerinde belediye binasına geldi. İçeride kendisini karşılayan belediye görevlileriyle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi ve ardından makam odasına geçti.
Makam odasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafları asılmıştır. Ovacık’ta da Değişiklikler Yaşandı
Ovacık Belediyesi'nde de benzer bir durum meydana geldi. Hapis cezası alan Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yerine,
Ovacık Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen başkan vekili olarak atandı ve o da belediye binasında göreve başladı.

İçişleri Bakanlığınca Tunceli Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, belediye binasına giderek görevine başladı.

İçişleri Bakanlığınca Ovacık Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Ovacık Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen, belediye binasına giderek görevine başladı.