WhatsApp, kullanıcı hatalarını düzeltmek için bir yenilik getiriyor. Artık 'herkesten sil' komutunu yanlışlıkla kullanıp mesajınızı sadece kendi telefonunuzdan kaldırdıysanız, endişelenmenize gerek yok; WhatsApp bu hatayı geri almanıza olanak tanıyan bir güncelleme yayınladı. Şirketin açıklamasına göre, 'Bir mesajı herkesten silmek istediğiniz ancak yanlışlıkla sadece kendinizden sildiğiniz oldu mu? Bundan böyle bu işlemi geri alabilirsiniz. Silmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı" ifadeleri kullanıldı.
Öncelikle, yanlışlıkla sildiğiniz mesajı bulun ve 'Benden sil' seçeneğine dokunun. Bu adımı takiben, mesajınızın yanında beliren 'Geri al' butonuna basarak işlemi geri alabilirsiniz. Böylece, mesajınızı yeniden kazanmış olursunuz ve isterseniz, bu sefer 'Geri al' seçeneğiyle mesajınızı tamamen kaldırabilirsiniz.
Öncelikle, yanlışlıkla sildiğiniz mesajı bulun ve 'Benden sil' seçeneğine dokunun. Bu adımı takiben, mesajınızın yanında beliren 'Geri al' butonuna basarak işlemi geri alabilirsiniz. Böylece, mesajınızı yeniden kazanmış olursunuz ve isterseniz, bu sefer 'Geri al' seçeneğiyle mesajınızı tamamen kaldırabilirsiniz.









