Adana'da Önemli Bir Toplantı Gerçekleşti
MHP'nin 'Bir ve Birlikte Hilal'e Doğru Türkiye' temasıyla düzenlediği bölge toplantısı, Adana Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Adana, Mersin ve Niğde'den partinin teşkilatları katılım sağladı.
Yıldırım'dan Önemli Mesajlar
MHP Genel Başkan Yardımcısı
Yaşar Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceği için siyaset yapmanın önemini vurguladı. Yıldırım, "Yanınızda toprak talebinde bulunan, belki bugün yarın saldıracak güçler var. Bunlara karşı hep beraber olmamız lazım. İşte siyaset burada başlıyor" dedi.
Yıldırım, MHP Genel Başkanı
Devlet Bahçeli'nin "Önce ülkem ve milletim" sözlerini hatırlatarak, "Siyaseti toprağımız için yapıyoruz. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" ifadesini kullandı.
Birlik Vurgusu ve Tehditler
Konuşmasında, Türkiye'nin menfaatlerini korumanın önemine değinen Yıldırım, toplumun birleşmesi gerektiğini belirtti. "Aradaki fitneyi çıkaracaksınız ki birliği kurasınız" diyerek, birlik ve beraberlik içinde olmanın gerekliliğini vurguladı.
"Kürtler adına bir terör örgütü Amerika ile işbirliği yaparak senden toprak talep ediyor" diyen Yıldırım, bu oyunu bozmanın yolunun içten birlikten geçtiğini açıkladı.
Toprağın Kurtarılması Gerekir
Yıldırım, Bahçeli'nin geçmişteki öngörülerine de dikkat çekerek, "Bu yapılan hamlede kesinlikle MHP'ye oy gelsin diye bir hesap yoktur. Önce toprağı kurtaracaksın, onun için siyaset yapacaksın" dedi.
Toplantı Katılımcıları
Toplantıda, MHP Adana milletvekilleri
Muharrem Varlı ve
Ayşe Sibel Ersoy, MHP Mersin Milletvekili
Levent Uysal, MHP Niğde Milletvekili
Cumali İnce ile il başkanları da konuşma gerçekleştirdi.

Adana'da MHP'nin "Bir ve Birlikte Hilal'e Doğru Türkiye" temasıyla Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda bölge toplantısı düzenlendi.

Adana'da MHP'nin "Bir ve Birlikte Hilal'e Doğru Türkiye" temasıyla Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda bölge toplantısı düzenlendi.