Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanı
Osman Aşkın Bak, üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek, gençliğin Türkiye için önemini vurguladı. Bakan Bak, gençlerin potansiyeline güvendiklerini belirtti.
ÜNİDES Programı ile Destek
Bakan Bak,
Gençlik ve Spor Bakanlığı merkezinde,
Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında öğrenci temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü
Enes Efendioğlu da hazır bulundu.
Gençlerin Hayallerine Destek
Toplantıda, bu dönem için 120 milyon lira bütçe ayrıldığını ifade eden Bak, gelen projelere göre bu bütçenin artırılabileceğini dile getirdi. Gençlere,
genç ofislerine gelerek bakanlık projelerini takip etmeleri çağrısında bulundu. “Gençler olunca enerji, sinerji oluyor. En büyük kaynağımız olan genç nüfusumuzla çok iyi işler başaracağız.” dedi.
Dünya Engelliler Günü Mesajı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü hakkında da konuşan Bakan Bak, Cumhurbaşkanı ve önceki hükümetinin engellilere yönelik yaptığı önemli çalışmalara dikkat çekti. Engelli sporculara verilen destekle ilgili örnekler vererek, “Hepimiz bir engelli adayıyız. Olimpiyat şampiyonu okçumuz
Öznur bu azmiyle engelleri aştı.'' şeklinde konuştu.
Güçlü Bir Gelecek İçin Gençlerimize Güveniyoruz
Bakan Bak, Türkiye'nin zorlu coğrafi konumuna vurgu yaparak güçlü bir ülke olmanın gerekliliğini ifade etti. “İstersek biz en iyisini, daha iyisini yaparız. Çünkü biz çılgın Türkleriz.” dedi.
Rol Model: Cristiano Ronaldo
Bakan Bak, ünlü futbolcu
Cristiano Ronaldo'dan örnek vererek, gençlere ailelerine olan saygılarını unutmamalarını hatırlattı. Ronaldo'nun annesi için söylediklerini paylaşan Bak, “Anne ve babanızı asla unutmayın, 'of' bile demeyin.” şeklinde uyarıda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın merkez binasında Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında öğrenci topluluklarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın merkez binasında Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında öğrenci topluluklarının temsilcileriyle bir araya geldi.