Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesine bağlı Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, 18 Şubat 2017 günü Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etmiş, Derneğin elektirik faturalarını ödeme sözü vermişti, sözünde durmadığı bildirildi.
Düzağaç Belediye Başkanı Muammer IŞIKLI Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret ettiğinde, Vatan için bayrak için canını veren şehitlerimizin ailelerinden aidat alınmasına üzüldüm bundan sonraki başkanlığım boyunca derneğin elektrik faturalarını ben ödeyeceğim demiş, 2 - 3 fatura ödedikten sonra ödemeyi keserek sözünde durmadığı, Derneğin elektirik borcundan dolayı kesilmek istenilmesiyle ortaya çıktı.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin Resmi Sitesinde 18 Şubat 2017 Saat 13:45'de yayınlanan haberinde;
"BAŞKAN IŞIKLI DERNEĞİMİZ ELEKTRİK FATURALARINI ÖDEYECEK İlimiz Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belediye Başkanı Muammer IŞIKLI Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti.
Ziyarette başkan IŞIKLI “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır”dedi ve derneğin genel giderlerinin nasıl karşılandığını sordu.Kumartaşlı aidatlar ile cevabını verince “Vatan için bayrak için canını veren şehitlerimizin ailelerinden aidat alınmasına üzüldüm bundan sonraki başkanlığım boyunca derneğin elektrik faturalarını ben ödeyeceğim”dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kumartaşlı teşekkür ederek başkan IŞIKLI’ya 2017 şehitler takvimini hediye etti"
http://www.afyonsehitgazi.com/duzagac-belediye-baskanimuammer-isikli-kumartasliyi-ziyaret-etti-
Sonrasında Şehit aileleri ve Gaziler adına plaket verilen başkanın sözünde durmayıp, Şehit aileleri ve Gaziler ise; Başkan Işıklı'nın ne kadar dürüst bir insan olduğunu gördük, ödenmeyen elektirik faturasından dolayı ise kendisini asla aramadık, canı sağ olsun ama söz verip sözünde durmaması ise bizleri sadece çok üzdü dediler.
HABER : AHMET UÇMAK ( ÖZEL HABER )
ŞEHİT VE GAZİLERE HAKARET TARZINDA YAKLAŞIM..!!
Afyonkarahisar Sinanpaşa İlçesine bağlı Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, 18 Şubat 2017 günü Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etmiş, Derneğin elektirik faturalarını ödeme sözü vermişti, sözünde durmadığı bildirildi.

20 Kasım 2019 - 04:20
- 2019 EKPSS tercihleri 11 Aralık'ta başlıyor..
- ÜLKEM PARTİSİ İL BAŞKANLIGI HAFTALIK BASIN TOPLANTISINI YAPTI
- KİMSESİZ ÇOCUKLARA IŞIK OLDULAR..
- Bakan Pakdemirli'den Bolvadin'e müjde..
- Dinar'da Araç Su Kanalına Düştü..
- Dinar Toki İlkokulu Müdürü Bayram Yüksel Görevine Başladı
- HAKİM VE SAVCILAR ADLİYE BAHÇESİNE FİDAN DİKTİ..
- Irak Büyükelçisinden Vali Tutulmaz'a Ziyaret
- Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli Çay Barajını İnceledi
- UTEF'TEN TÜRKİYE'DE BİR İLK !
- TCDD GENEL MÜDÜR DANIŞMANI İNCELEMELERDE BULUNDU
- BEM-BİR-SEN SANDIKLIDA TOPLANDI
- Çin, Frigya'ya ilgi gösteriyor
- "Kanun teklifi ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun"
- Fizyotarapi ve Rehabilitasyon konuşuldu
- Afyon stantları yaratıcı tasarımı ile dikkat çekti
- OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- Eğitim-Bir-Sen İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti
- Emirdağ Huzurevinde Kemal Dede'ye Sürpriz..
- Dinar'da Son Toplantı Yapıldı..
YORUMLAR